お 月様号春陽犬舎
Otsukisama Gou Shun'You Kensha
Tsuki
Agraïments
Idioma Sempre s’ha dit que l’apartat d’agraïments és el més complicat de confeccionar, i amb tota la raó… i si t’oblides d’algú?
Presentació És per això que començarem aquest apartat de la següent forma:
Pedigree i Família Agraïm a tots els familiars, amics i amigues, companys i companyes, veïns i veïnes, coneguts i conegudes, i a totes les persones en general que han utilitzat, encara que només sigui un segon del seu temps, per acariciar o per mirar carinyosament a la nostra Tsuki.
Palmarès
Amics i Amigues Un cop dit això, sí que volem fer uns agraïments especials.
Galeria En primer lloc volem agrair a Sílvia Exposito del Shun’You Kensha l’oportunitat que ens ha donat de conviure amb la preciosa criatura que és Tsukichan. Sílvia, estàs fent un treball admirable per aquesta raça.
Contacte i Enllaços
Llibre de Visites
En segon lloc, desitgem agrair tot el temps i la tendresa que Roser Feliu de Lladruc ha dedicat a la nostra nena. Pels amants dels gossos com nosaltres, sempre és un plaer poder contar amb professionals tan disposats i implicats. Roser, no canviïs mai.
Agraïments
 
En tercer lloc, hem d’agrair a David Álvarez, l’ensinistrador de Tsuki, per la professionalitat, constància, tenacitat i delicadesa amb la qual ha ensinistrat a la nostra Tsuki. David, a la teva manera, ets “l’encantador de gossos” de Girona.
 
Finalment, el nostre sincer agraïment a tot el personal de la clínica Canis de Girona. Especialment a les dues Isabel de la botiga, a Josep, el veterinari de Tsukichan i a Eduard, el seu perruquer.
Asunción i Alfons
--------------
Tornar