お 月様号春陽犬舎
Otsukisama Gou Shun'You Kensha
Tsuki
Presentació
Idioma

Presentació ¡Hola a Tots!
Pedigree i Família Som l'Alfons i l'Asunción, els propietaris d'Otsukisama Gou, Tsuki, pels amics.
Palmarès Tots dos som amants dels gossos, i abans de conèixer-nos havíem tingut gossos, l' Asunción a Lurra, una Cocker Spaniel Anglesa,  i l'Alfons a Robin, un Pequinès.
Amics i Amigues
Galeria Des de que ens vam casar i ens vam instal.lar a Girona,  no ens havíem atrevit a adoptar una mascota, perquè viatjàvem molt, i això, en aquest país, és un gran problema.
Contacte i Enllaços
Llibre de Visites Al 2007, ens vam posar a buscar una raça amb unes propietats especials: no gaire gran, de pèl curt, neta i que no lladrés… i vam trobar  els Shiba Inu japonesos.
Agraïments

Després de contactar amb alguns criadors, vam aprofitar un viatge al País Basc per visitar el Shun’You Kensha de Silvia Exposito a Urbina (Alaba) i… ens vam enamorar d'aquestes precioses criatures… així que vam decidir adoptar una d'elles.
  Novetats  
Tsuki a DdG --------------
Tsuki i Lobo
Tsuki i Lobo 2
Tsuki a Madrid --------------
Tsuki a Tarragona
Tsuki a Igualada
Tsuki i Lobo 3 
Tsuki i Lobo 4 
Tsuki a Madrid 2
Tsuki a Madrid 3 --------------
El nostre amor és una gosseta nascuda el 21 de juliol del 2007. Tsukichan és una Shiba Inu de color vermell i blanc d'uns vuit quilos i mig de pes i uns 36 centímetres d'alçada fins la creu.
--------------


--------------

La gosseta Tsuki té un fort caràcter i tendeix a ser dominant. Tot i això, és molt dolça amb les persones i molt juganera amb els altres gossos.

                                       

A més del seu nom, Tsukichan atén a certs mots que nosaltres mateixos li hem posat, en referència a les seves actituds i a les seves moltes pallassades, per exemple: gordi, roski, largui, enanoide o enanífera, tsukiloki, gorrinoide o tsukiguarri, marcianoide o tsukuoka goomer...sinda , etc. Més endavant posarem un glossari amb tots aquests termes i d'altres que entendreu perfectament.
De moment res més, gaudeix de la web de la nostra Tsuki! i si vols contacta amb nosaltres.
Asunción i Alfons.
--------------
Tornar